שלב 1 מתוך 7
מוודאים מי מנהל את העסק ושומרים את פרטי הקשר שלו.
הפרטים נשמרים רק בלחיצה על “יצירת העסק”. עד אז אפשר לחזור בין השלבים ולשנות הכול.